Ik ook van jou – smaakvolle relatiecursus

Wil je je relatie verdiepen?
Hebben jullie bepaalde issues op te lossen?
Of wil je een sterke band nog sterker maken?

Kom naar Ik ook van jou, een heel nieuw soort relatiecursus waarbij je in 7 avonden, tijdens 7 diners-voor-twee samen werkt aan je relatie.
Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie.
Zo groei je op een ‘smaakvolle’ manier een stap dichter naar elkaar.

Goed nieuws! We starten binnenkort weer een nieuwe cursus. De introductieborrel is op vrijdag 1 februari vanaf 20.30 uur. Reserveer nu alvast jullie plek! Klik hier

Voor wie is Ik ook van Jou?

Ik ook voor Jou is geschikt voor elk stel dat de onderlinge band wil versterken. Het maakt niet uit of je amper twee jaar samen bent of al meer dan dertig jaar getrouwd. Ook als je al een sterke relatie hebt: deze cursus helpt jullie band verder te verbeteren.

Waarom zou je op cursus gaan?

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier.
Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent.

Kortom: in 7 etentjes dichter bij elkaar.

Lees ook: 5 redenen om naar Ik ook van Jou te gaan!

Hoe werkt Ik ook van Jou?

Ik ook van Jou wordt gegeven in het leerwerk-restaurant H’eerlijk in Leidschenveen. De avond begint steeds met een lekker diner-voor-twee. Tijdens en na het eten gaan jullie samen aan de slag met het thema van de avond aan de hand van verrassende vragen en uitdagende opdrachten. Dat gaat soms best diep, maar er mag zeker ook gelachen worden!

Er is ruimte voor 10-15 stellen. Maar, je hoeft je niets van de anderen aan te trekken. Je doet de cursus namelijk niet in groepsverband, maar echt samen met je partner.

Iets voor jullie? Kom proeven!

Elke cursus begint met een vrijblijvende introductieborrel. Die staat gepland voor vrijdag 1 februari van 20.30 tot 21.30 uur in Leerwerk-restaurant H’eerlijk in Leidschenveen.

MELD JE NU AAN VOOR DE INTRODUCTIEBORREL

Praktische informatie

Locatie, tijd en datums

  • Locatie: Leerwerk-restaurant H’eerlijk, Harriët Freezerhof in Leidschenveen
  • Datums: altijd op vrijdagavond.
    Introductieborrel: 1 februari.
    Cursusavonden: 15 februari, 8 maart, 22 maart, 29 maart, 12 april, 10 mei en 24 mei.
  • Tijd cursusavonden: van 18.30 uur tot 21.30 uur
  • Kosten De kosten voor de cursus bedragen € 250* per stel, vooraf te betalen. Dat is inclusief cursusmateriaal én 7 tweegangen-diners-voor-twee.

* PS Wil je dolgraag meedoen, maar is € 250 echt boven jullie budget? Meld je gewoon aan!
We hebben contact met een aantal sponsoren die eventueel bereid zijn de kosten (deels) voor jullie te dragen. Stuur daarvoor een mailtje naar arnout@HECHT-LvYp.nl, hij zal contact met je opnemen om te overleggen.