Ik ook van jou – smaakvolle relatiecursus

Wil je je relatie verdiepen?
Hebben jullie bepaalde issues op te lossen?
Of wil je een sterke band nog sterker maken?

Kom naar Ik ook van jou, een heel nieuw soort relatiecursus waarbij je in 7 avonden, tijdens 7 diners-voor-twee samen werkt aan je relatie. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en jullie relatie. Zo groei je op een ‘smaakvolle’ manier een stap dichter naar elkaar.

UPDATE
In het nieuwe seizoen organiseren we een nieuwe cursus. Wil je op de hoogte blijven? Mail naar arnout@hecht-lvyp.nl en je krijgt direct bericht.

Voor wie is Ik ook van Jou?

Ik ook van Jou relatiecursus

Ik ook voor Jou is gemaakt voor stellen die de onderlinge band wil versterken. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar samen bent of al meer dan dertig jaar getrouwd. Ook als je al een sterke relatie hebt: deze cursus helpt jullie band verder te verbeteren.

Waarom zou je op cursus gaan?

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier! Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent. Kortom: in zeven avonden dichter bij elkaar.

Lees ook: 5 redenen om naar Ik ook van Jou te gaan!

Hoe werkt Ik ook van Jou?

Ik ook van Jou wordt gegeven in Restaurant H’eerlijk aan de Oeverwallaan in de Bras, Ypenburg. De avond begint steeds met een heerlijk diner-voor-twee. Tijdens en na het eten gaan jullie samen aan de slag met het thema van de avond aan de hand van verrassende vragen en uitdagende opdrachten. Dat gaat soms best diep, maar er mag zeker ook gelachen worden!

Er is ruimte voor 13 stellen. Maar, je hoeft je niets van de anderen aan te trekken. Je doet de cursus namelijk niet in groepsverband, maar echt samen met je partner.

Iets voor jullie? Kom proeven!

We snappen dat je niet zomaar in een cursus stapt, zeker niet als het om je relatie gaat. Daarom begint elke serie met een introductieborrel. Je kunt er alvast de sfeer proeven en je uitgebreid te laten informeren.

*UPDATE*
De cursus is voorbij. Zullen we jullie alvast op de lijst zetten voor de volgende editie? Mail dan naar arnout@hecht-lvyp.nl. Je hoort van ons! 

Praktische informatie

Locatie, tijd en datums

  • Locatie: Restaurant H’eerlijk, Oeverwallaan 130, de Bras (Ypenburg)
  • Datums: informatie volgt
  • Tijd cursusavonden: van 18.45 uur tot 22.00 uur
  • Kosten De kosten voor de cursus bedragen € 175* per stel, vooraf te betalen. Dat is inclusief cursusmateriaal én 7 driegangen-diners-voor-twee.

* PS Wil je dolgraag meedoen, maar is € 175 echt boven jullie budget? Meld je gewoon aan!
We hebben contact met een aantal sponsoren die eventueel bereid zijn de kosten (deels) voor jullie te dragen. Stuur daarvoor een mailtje naar arnout@HECHT-LvYp.nl, hij zal contact met je opnemen om te overleggen.