Meedoen

HECHT zet zich in voor de bloei van de wijk. Wil je meedoen? HECHT aan, je bent meer dan welkom! 

Je kunt bij HECHT altijd meedoen met een van de communities. Er zijn communities waarbij je samen aan tafel of in een huiskamer samenkomt, en iets deelt van je leven – zoals bij  open eetclub TRAAG of vrouwennetwerk JOY’N. Ben je liever actief en ga je erop uit? Wandel dan mee met DAUW.

Sta je ervoor open om iets te leren over het leven of over God, dan zijn er communies waar je meer dan welkom bent! Ben je christen en wil je geloof delen en vieren in een community in de wijk waar we samen God zoeken, dan ben je welkom bij THUIS.

Ben je meer een doener? HECHT zet zich via stichting RECHT in voor de wijk met maatschappelijke projecten waarin je kunt meedoen! We helpen Oekraiense vluchtelingen zich thuis te voelen in de wijk, en we organiseren een welkom voor nieuwe wijkbewoners van de Henri Faasdreef. Bij KOOK kun je samen koken en eten met wijkbewoners. Bij WIJS helpen we kinderen met Nederlandse taal. Ook hebben we regelmatig kortere projecten zoals een klus bij iemand thuis of de omgekeerde adventskalender waar we een kerstpakket samenstellen voor stadsgenoten. Wil je als vrijwilliger meedoen met een project? Kijk dan bij Stichting RECHT voor de projecten die op het moment lopen.

HECHT wil graag groeien en nog meer communities in de wijk vormgeven waar ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Zou jij wel een community willen opzetten of leiden? Laat het ons dan weten, we gaan graag met je in gesprek! Neem contact op met Arnout Francke. Hij ontmoet je graag om erover door te praten. Mail naar Arnout@hecht-lvyp.nl.

Samen maken we wat moois van de wijk!