HECHT op Zondag

 

Eens in de maand is er HECHT op Zondag – een ontmoeting met elkaar en misschien wel met God. Het is een plek waar je welkom bent om te ontmoeten, te ontdekken en je eigen antwoorden te vinden.

HECHT op Zondag is echt iets voor jou als je tijd wilt maken om, op je eigen manier en in je eigen tempo, bezig te zijn met zingeving en de vragen van het leven.

HECHT op Zondag - maandelijkse ontmoeting Leidschenveen Ypenburg

HECHT op Zondag heeft steeds een ander thema. Er is een interactief praatje, en ruimte om tijdens een maaltijd door te praten. We hechten eraan dat je je daarbij vrij voelt. Vrij om mee te doen, vrij om te passen, vrij om elke vraag te stellen en vrij om je eigen antwoorden te vinden.

Doe je een keer mee met HECHT op Zondag? Welkom!
Alleen, met partner of met je hele gezin!

We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt. Stuur een mailtje naar info@hecht-lvyp.nl. Dan sturen we je graag de uitnodiging voor de eerstvolgende editie van HECHT op Zondag. HECHT op Zondag is gratis.


Programma HECHT op Zondag

HECHT op Zondag vindt plaats op de 4e zondag van de maand. Elke HoZ-bijeenkomst heeft een ander thema, maar de opzet is elke keer ongeveer hetzelfde. De komende maanden bespreken we steeds een lied: laat je raken door de melodie en de tekst! Soms wisselen we af met een gezellige spelletjesmiddag. In de HECHT agenda vind je de eerstvolgende datum van HECHT op Zondag.

15.30 uurontmoeting met elkaar – met tijd voor een gesprekje of een spelletje bij een kop koffie, thee of limonade en taart.

16.15 uur – thema: met een interactief praatje door buurtdominee Arnout Francke

17.00 uur – schuif aan bij de ‘bring&share’ maaltijd! – je bent welkom om zelf wat eten mee te nemen om te delen. Ook als je niets meeneemt ben je van harte welkom om aan te schuiven, er is altijd genoeg! 

De bijeenkomst duurt tot 18:00 uur.


Locatie

We komen bij elkaar in Castellum, aan de Loire 190 in Leidschenveen. We zijn te vinden bij ingang A, op de begane grond. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met de fiets komen kan ook.