5 redenen om de Ik ook van Jou-relatiecursus te volgen

Ik ook van Jou is voor elk stel de gezelligste manier om aan je relatie te werken. De cursus gaat over onderwerpen waar elk stel mee te maken krijgt. Of je nu amper 2 of al meer dan 30 jaar bij elkaar bent. En alles komt voorbij. Van goed ruzie maken tot familieperikelen, kinderen en seks.

Waarom zou je je opgeven voor IK ook van Jou?

Reden 1: Eindelijk weer eens samen aan tafel (en dat dan 7x)

Ik ook van Jou is niet gratis, omdat het cursusmateriaal kosten met zich meebrengt. Maar goed, 7 x weer samen aan tafel … dat is op zich al een reden om mee te doen*. En we beloven je dat het de investering dubbel en dwars waard is!

Reden 2: Je investeert tijd en aandacht in je relatie

Tijdens de online bijeenkomsten en de (thuis)opdrachten investeer je tijd en aandacht aan elkaar. Dat is altijd goed, ook als het lekker gaat in je relatie. Stellen die de cursus gevolgd hebben geven vaak aan dat ze een flinke stap dichter naar elkaar zijn toegegroeid. 

Reden 3: Je doet het echt met z’n tweetjes

Al zit je met meerdere stellen in één online sessie, je doet de cursus echt samen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je hebt alle ruimte om de tijd voor elkaar te nemen. Elke cursusavond levert eyeopeners en onderlinge herkenning op.

Reden 4: Omdat het écht ergens over gaat. En soms nergens over

Ik ook van Jou gaat echt ergens over. Een goede relatiecursus draait niet om spannende thema’s heen (ja, het gaat ook over seks). Maar het is echt niet allemaal zware kost. Hoe mooi is het als je samen kunt lachen over jezelf. Of over niks.

Reden 5: Voorkomen is beter dan genezen!

Ik ook van Jou werkt preventief. 1 op de 3 relaties eindigt in een scheiding, daar willen jullie vast niet bij horen. Investeer daarom nu in je relatie. Natuurlijk is de cursus geen garantie voor een droomrelatie, maar het maakt jullie band wel sterker. Zodat je meer kunt hebben in lastige tijden.

Overtuigd? Meld je dan nu aan voor de eerstvolgende Ik ook van Jou-relatiecursus.
klik hier om je aan te melden


* Willen jullie graag meedoen, maar is het cursusbedrag boven jullie budget? Geld hoeft echt geen probleem te zijn.
HECHT heeft contact met mensen die jullie cursus (of een deel daarvan) willen sponsoren. Anoniem. Dus, stap over de drempel en mail naar arnout@hecht-lvyp.nl, en het komt goed.
Tot bij Ik ook van Jou?!