THUIS

Welkom bij community THUIS!

THUIS is een open christelijke community in en voor Leidschenveen-Ypenburg. Bij THUIS willen we elkaar ontmoeten om samen God te zoeken, samen te leren, te vieren en er gewoon te zijn voor elkaar.

Welkom THUIS!

Ben je wel of (nog) niet gelovig, nieuwsgierig of op zoek? Ben je jong of oud? In je eentje of met een heel gezin?

Bij THUIS ben je welkom, gewoon zoals je bent.

We ontmoeten je graag!

We ontmoeten elkaar op zondagen. Er is twee keer per maand (op de eerste en derde zondag, zie agenda). een THUIS samenkomst in Castellum, Loire 190 te Leidschenveen  En eens per maand zijn er THUIS groepen bij mensen thuis.

Vanaf 14 februari begint de veertigdagentijd, en gaan we op weg naar Pasen. Tijdens de THUIS samenkomsten op 18 februari en 3, 17 en 31 maart gaan we met Petrus op weg naar Pasen. Petrus was een visser met een onstuimig karakter, die volgeling van Jezus werd. 

We starten om 10:15 met koffie. Om 10:30 begint het programma met een overdenking, zingen van liederen en gebed. Daarna kun je napraten en elkaar ontmoeten met koffie en wat lekkers. Om 12u is de bijeenkomst afgelopen.

Wil je een keertje komen kijken, of wil je meer info? Neem dan contact op met buurtdominee Arnout Francke (arnout@hecht-lvyp.nl of 06- 163 401 18)

Wil je meer weten over THUIS, de THUIS-groepen, jongeren en kinderen, kijk dan hier