HECHT JONG

 

HECHT JONG is er voor tieners uit Leidschenveen-Ypenburg. We komen om de week op zondagavond bij elkaar in Castellum om samen te eten, te praten het leven en geloof. Daarvoor gebruiken we het materiaal van Alpha Youth. Er hoort ook een weekend bij, dan slapen we in een kamphuis.

We gaan ook 2x per jaar een nachtje kamperen en ondernemen vaak leuke dingen samen! Kom je erbij? 

Je bent welkom zoals je bent. Je hoeft dus niet gelovig te zijn en ook niet gelovig te worden. Als je maar nieuwsgierig bent en je vragen en ideeën wilt delen.

Op 8 september start een nieuwe Alpha Youth.

Ben je erbij?

 

 

Zo werkt HECHT JONG

Bij HECHT JONG gebruiken we materiaal van de Alpha Youth. De Alpha Youth cursus bestaat uit 10 avonden over evenveel onderwerpen. Een zondagavond ziet er ongeveer zo uit.

   • 18.00-19.00 SAMEN ETEN
    Ontmoet de andere tieners en praat even bij tijdens een heerlijke maaltijd.

    • 19.00-19.30 KIJK
     We bekijken allemaal tegelijk één van de ‘kleine films met grote ideeën’.
     Elke video behandelt een onderwerp, aan de hand van het christelijk geloof. Zoals Wie is Jezus? Bidden, waarom en hoe doe je dat? De video’s zijn gemaakt om je te inspireren tot nadenken en vragen stellen. De antwoorden bedenk je zelf. Of samen met anderen.

     • 19:30-20.30 BESPREEK
      Misschien wel het leukste moment van Alpha online: na de video ga je in kleine groepen uit elkaar om in gesprek te gaan over het onderwerp van de avond. Deel je gedachten over het leven en geloof en hoor wat de rest denkt. Voel je vrij om te zeggen wat je wil!

     

    We sluiten de avond af met wat drinken en chips. Speel een potje (tafel)voetbal of chill lekker op de bank. 

    Alpha Youth start op 8 september in Leidschenveen-Ypenburg. Meld je nu aan!

    De Alpha Youth start binnenkort. Twijfel je, doe gewoon een avond mee. Na die eerste avond kun je beslissen of je vaker wilt komen. Neem gerust je vrienden mee! 


    Meld je nu aan voor de vrijblijvende startmeeting.

    Kosten

    Alpha Youth is gratis. Het kost je dus alleen tijd, een open houding én de bereidheid om je gedachten en vragen te delen met andere tieners uit de wijk. Voor een kampeerweekend vragen we een kleine bijdrage in de kosten. 

    Meer weten? Of meteen aanmelden? Mail naar info@hecht-lvyp.nl