23 december – KerstWandeltheater in Leidschenveen

zaterdag 23 december 2017
HECHT KerstWandeltheater

Het Kerstverhaal kwam tot leven, midden in Leidschenveen

Wat was het mooi, het HECHT KerstWandeltheater. Zo’n 850 mensen liepen de wandelroute door het centrum van Leidschenveen langs 5 originele theaterscenes, die samen het verhaal vertelden van Jozef en Maria, de koning, de wijzen en de engelen. En, natuurlijk, de geboorte van het kindje Jezus.

Dé fotograaf voor Leidschenveen, Jolanda Nowee, maakte tientallen prachtige foto’s. (klik hier voor de foto’s).

De video hieronder is gemaakt door Patrick Neijenhuis.

 

Met dank aan …

Het KerstWandeltheater is een initiatief van HECHT Leidschenveen Ypenburg. Maar we kunnen dat echt niet alleen. We zijn heel erg blij dat we zoveel medewerking krijgen van …

  • Restaurant H’eerlijk waar we alle wandelaars gastvrij mochten ontvangen. (website www.restaurantheerlijk.info)
  • De bewoners van Maria’s hoeve aan de Veenweg, omdat we op hun terrein een complete stadsherberg mochten opbouwen.
  • Stadsboerderij Landzigt die als decor diende voor een prachtige scene. Facebookpagina)
  • Bibliotheek Leidschenveen waar alle 850 wandelaars een gastvrij onthaal kregen én gratis koffie, thee en chocolademelk. Van de bieb. (website)
  • De Leidraad waar we de kerkzaal en bijzalen de hele dag mochten gebruiken als uitvalsbasis voor alle acteurs en vrijwilligers. (www.kerkinleidschenveen.nl)
  • Contrast Light, Sound and Beaming, die tijdens het grote theater evenement al het licht en geluid verzorgde. (website www.clsb.nl)
  • Jolanda Nowee die prachtige foto’s maakte. Je vindt ze op onze site, maar ook op noweefotografie.nl/kerstwandeltheater

En dan zijn er ook nog sponsoren, dankzij hun gulle financiële bijdragen kon het evenement plaatsvinden. Dat waren gemeente Den Haag, Fonds 1818 en het Bram Nauta-fonds.

Dank jullie wel!!