HECHT op Zondag

Eens in de maand is er HECHT op Zondag – een ontmoeting met elkaar en misschien wel met God. Het is een plek waar je welkom bent om te ontmoeten, te ontdekken en je eigen antwoorden te vinden.

HECHT op Zondag is echt iets voor jou als je tijd wilt maken om, op je eigen manier en in je eigen tempo, bezig te zijn met zingeving en de vragen van het leven.

HECHT op Zondag - maandelijkse ontmoeting Leidschenveen Ypenburg

HECHT op Zondag heeft steeds een ander thema. Er is een interactief praatje, en ruimte om tijdens een maaltijd door te praten. We hechten eraan dat je je daarbij vrij voelt. Vrij om mee te doen, vrij om te passen, vrij om elke vraag te stellen en vrij om je eigen antwoorden te vinden.

Doe je een keer mee met HECHT op Zondag? Welkom!
Alleen, met partner of met je hele gezin!

We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt. Stuur een mailtje naar info@hecht-lvyp.nl. Dan sturen we je graag de uitnodiging voor de eerstvolgende editie van HECHT op Zondag. HECHT op Zondag is gratis.


Programma HECHT op Zondag

Elke HoZ-bijeenkomst heeft een ander thema, maar de opzet is elke keer ongeveer hetzelfde. Op Zondag 28 mei is het thema: Inspiratie.

15.30 uurontmoeting met elkaar met tijd voor een gesprekje of een spelletje bij een kop koffie, thee of limonade en taart.

16.15 uur – thema: inspiratie – wat heeft dat met Pinksteren te maken?

16.30 uur – gezamenlijk doorpraten: waar haal jij inspiratie vandaan?

De bijeenkomst duurt deze keer tot 17:30 uur, en er is geen ‘bring&share’maaltijd.


Locatie

We komen bij elkaar in Castellum, aan de Loire 204 in Leidschenveen. We zijn te vinden bij ingang A, op de begane grond. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met de fiets komen kan ook. praat