HECHT op Zondag

Eens in de maand, op de 4e zondag van de maand, is er HECHT op Zondag – een ontmoeting met elkaar en misschien wel met God. Het is een plek waar je welkom bent om te ontmoeten, te ontdekken en je eigen antwoorden te vinden.

HECHT op Zondag is echt iets voor jou als je tijd wilt maken om, op je eigen manier en in je eigen tempo, bezig te zijn met zingeving en de vragen van het leven.

HECHT op Zondag - maandelijkse ontmoeting Leidschenveen Ypenburg

HoZ is de enige ontmoeting waar ‘gepreekt wordt’. We hechten eraan dat je je daarbij vrij voelt. Vrij om mee te doen, vrij om te passen, vrij om elke vraag te stellen en vrij om je eigen antwoorden te vinden.

Doe je een keer mee met HECHT op Zondag? Welkom!
Alleen, met partner of met je hele gezin!

We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt. Stuur een mailtje naar hechtopzondag@hecht-lvyp.nl.


Programma HECHT op Zondag

Elke HoZ-bijeenkomst heeft een ander thema, maar de opzet is elke keer ongeveer hetzelfde.

15.30 uurontmoeting met elkaar met tijd voor een praatje of een spelletje bij een kop koffie, thee of limonade en wat lekkers.

Buurtdominee Arnout Francke

16.15 uur – moment van bezinning (16+). Met muziek, soms een kort filmpje en altijd een korte, interactieve toespraak van buurtdominee Arnout Francke. Er is alle ruimte om erover door te praten – als je dat wilt.

kinderprogramma (16-)
Voor de jongsten is er vanaf 16.15 uur oppas en voor kinderen vanaf 4 jaar verzorgen jeugdleiders een ontspannend sport- en spelprogramma.

17.00 uur – gezamenlijke maaltijd (koud buffet, bring-and-share)
Als iedereen iets meeneemt is er genoeg te genieten voor iedereen. Op de nieuwe locatie is nog geen opwarmmogelijkheid. Neem dus een gerecht mee dat koud gegeten kan worden. Denk aan een salade, hartige taart, broodjes, fruit, toetjes……

Geen eten meegebracht? Geen probleem! Voel je vrij om aan te schuiven en mee te genieten. Er is altijd genoeg!

De bijeenkomst duurt tot 18.00 uur.


Locatie

We hebben een nieuwe locatie gevonden! We komen bij elkaar in Castellum, aan de Loire in Leidschenveen. We zijn te vinden bij ingang A, op de begane grond.