CAST toneelgroep

Zin om eens een andere rol willen spelen?
Je inleven in een karakter en zo jezelf ontdekken? 

Welkom bij HECHT CAST
een toneelgroep voor Leidschenveen en Ypenburg!

Martijn Bergkamp, regisseur van het KerstWandeltheater, is op zoek naar mensen die het lef hebben om uit hun rol te stappen. Want samen theater maken is als een bijzondere ontmoeting. Door je in te leven in een persoon ontdek je meer over jezelf en anderen.

Ontdek jezelf, ontdek anderen, ontdek de kracht van eeuwenoude verhalen. Kom dan naar

CAST startcursus amateurtoneel op
woensdag 12 en 26 september
in Leidschenveen

CAST, wat gaan we doen?

De inspiratiebron voor de theatergroep zijn eeuwenoude verhalen uit de bijbel. Het boek staat vol met inspirerende en levensechte verhalen, die de moeite van het spelen waard zijn. Om mee te doen in de theatergroep hoef je de bijbel niet te kennen, je hoeft ook niet gelovig te zijn of te willen worden.
Laat je verrassen!

Voor wie is CAST?

Ben je tussen de 16 en de 106, woon je in Leidschenveen, Ypenburg of Nootdorp en wil je ontdekken hoe gaaf toneelspelen kan zijn? Dan pas je bij onze CAST. Het maakt niet uit of je toneelervaring hebt.

CAST, een keertje uitproberen?!

We snappen dat je eerst de kat uit de boom wilt kijken en voor jezelf wilt ontdekken of toneelspelen iets voor je is. Martijn organiseert daarom een startcursus, waarin je kennis maakt met de beginselen van amateurtheater. Zoals
. hoe maak ik theater vanuit het niets?
. hoe zet je een personage neer?
. wat is het geheim van een goede scene?
. enz. enz.

Kom r naar de CAST startcursus.

Wanneer:           de cursus bestaat uit twee bijeenkomsten:  wo 12 en wo 26 september.

Waar:                 de kleine gymzaal van Basisschool de Balans, Klaverveld, Leidschenveen

Kosten:               10 euro pp (contant te betalen op de eerste cursusavond)

Aanmelden:        meld je nu aan, via deze link

Na de introductieavonden kijken we of er voldoende belangstelling is om een theatergroepje verder te gaan. De bedoeling is om dan op regelmatige basis bij elkaar te komen om voor bepaalde gelegenheden (bijv. met Pasen of kerst) een performance neer te zetten.

Wie is regisseur Martijn?

Martijn Bergkamp woont in Nootdorp en is gediplomeerd regisseur en theatercoach voor amateurtheater. Hij was onze regisseur bij het KerstWandeltheater Leidschenveen 2017.
Martijn heeft diverse producties gemaakt en in meerdere theaterproducties meegespeeld. Ook speelde hij bij een Haagse improvisatietheatergroep.