FIT – train je lijf, je hoofd en de rest

Zijn je goede voornemens alweer ver te zoeken? Of ben je gemotiveerd, maar vind je het ook lastig een sportritme vast te houden? Train dan mee met FIT! De nieuwe manier om fysiek, mentaal en spiritueel fit te worden…en te blijven!

LET OP: VANWEGE DE CORONAMAATREGELEN IS ER TIJDELIJK GEEN FIT. STRAKS MEEDOEN?? MAIL NAAR FIT@HECHT-LVYP.NL

Bij FIT ontmoet je wijkgenoten die, net als jij, beter voor zichzelf willen zorgen. Of zelfs de beste versie van zichzelf worden. Dat betekent meer sporten, gezonder leven en meer tijd voor jezelf.

Met FIT train je elke maandagochtend bij CrossFit Immersive aan de Oude Middenweg in Leidschenveen. CrossFit is een kracht- & conditieprogramma dat je lichaam zo goed mogelijk voorbereidt op het dagelijks leven.

foto pexels – Mikhail Nilov

FIT is een training voor je lijf, je hoofd en de rest.

Tijdens de Workout of the Day (WOD) daagt Harry je sportief uit tijdens een gevarieerde, functionele en intensieve training. Na deze fysieke training nodigt Arnout alle deelnemers uit tot een goed gesprek over hoe je mentaal en spiritueel fit blijft. Een uitdaging op zich.

Gratis FIT-proeftraining

Je eerste keer FIT is gratis. Om je proefles te reserveren hoef je alleen een mailtje te sturen naar FIT@HECHT-lvyp.nl.

Elke volgende training kost slechts € 10, dat is inclusief training, persoonlijke begeleiding en een gezonde shake achteraf.

CrossFit Immersive biedt een speciale FIT-strippenkaart:
5 x FIT voor € 50   (bestel direct via https://www.wodapp.nl/p/15880) of
11 x FIT voor € 100 (bestel direct via https://www.wodapp.nl/p/15881)

Zorg goed voor jezelf: blok alvast FIT-tijd in je agenda

FIT-trainer Harry Niemeijer
  • vanaf a.s. maandag
  • elke maandagochtend van 9 tot 10.30 uur

LET OP: vanwege de coronamaatregelen is er voorlopig geen FIT! Maar Crossfit Immersive is wel open voor reguliere trainingen. Meer info op https://crossfitimmersive.com/

Het FIT-programma op maandagochtend:

09.00 uur – CrossFit – WOD onder persoonlijke begeleiding van Harry
09.45 uur – verlengde cooling down met een gezonde shake en een goed gesprek over gezond leven, mentale en spirituele fitheid olv Arnout Francke
10.30 uur – einde

FIT traint bij CrossFit Immersive aan de Oude Middenweg 231X in Leidschenveen.

Over CrossFit Immersive

FIT HECHT CrossFit Immersive FIT wordt mede mogelijk gemaakt door CrossFit Immersive: de enige officiële CrossFit box in Den Haag aan deze kant van de A4, die ook als enige in Nederland beschikt over een GRIT Studio!

CrossFit Immersive is opgericht door Harry Niemeijer en Dennis Toppin vanuit de visie van een gezonde leefstijl. Het gaat hier dus niet alleen om de workouts, maar om de hele dag gezond bezig zijn. Thuis, op het werk, op school en/of in de wijk. CrossFit Immersive geeft je tools om in de praktijk te brengen wat je tijdens de training meekrijgt.

Lees meer op http://www.crossfitimmersive.com of check Facebook en/of Instagram.

Schrijf jezelf en je favoriete sportmaatje dus snel in en ‘be FIT’!

Erop uit - agenda

Geen ontmoetingen gevonden!

Meer Erop uit

It seems we can't find what you're looking for.