WIJS – zomerweek

-for English: click this link

 

Wat is de WIJS zomerweek?

In de week van 14-18 augustus, de laatste week van de zomervakantie, is de WIJS zomerweek. Je kunt je elke dag voor de ochtend (10-12u) of middag (14-16u) inschrijven. Per dagdeel is er een thema, zoals natuur, techniek, het menselijk lichaam, architectuur, muziek of theater. Rondom het thema ga je creatieve activiteiten doen, spelletjes doen of knutselen, zingen of muziek maken, lezen en schrijven met vrijwilligers uit de wijk, die je graag willen helpen bij Nederlandse taal.

De activiteiten helpen je met Nederlands, woordenschat en je krijgt meer kennis én zelfvertrouwen.  

Voor wie is het?

De WIJS zomerweek is bedoeld voor kids die groep 3, 4, 5 of 6 hebben afgerond, kinderen die thuis geen Nederlands spreken en die wel wat extra hulp kunnen gebruiken bij de Nederlandse taal, en zich klaar willen maken voor een nieuw schooljaar.

De kinderen worden begeleid door (seniore) vrijwilligers uit de wijk Leidschenveen-Ypenburg die de Nederlandse taal goed beheersen.

Wat kost het?

De ouders betalen zelf 5 euro per dagdeel per kind.

Wat levert het op? 

Je leert beter Nederlands spreken en spellen. Je maakt je klaar voor een nieuw schooljaar. En we gaan natuurlijk een leuke week hebben!

Waar is het?

WIJS wordt gegeven bij Inclusion4all, Vuursteen 8 in Ypenburg (in het winkelcentrum)

 

WIJS is een samenwerking tussen HECHT

 en Inclusion4all.

WIJS wordt gesponsord door Fonds1818 en VSB fonds.

Aanmelden

Je kunt je zelf aanmelden. Vul het aanmeldformulier in samen met je ouders en lever het in via email: info@inclusion4all.com, of loop langs bij Inclusion4all. We nemen dan snel contact met je op.

Voor meer info: stuur een mailtje naar: 

Wil je doneren voor de WIJS Zomerweek? Kijk dan hier.