PROEF – aanschuifmaaltijd

Wat is het toch heerlijk als iemand voor je kookt.
Dat je gewoon aan kunt schuiven bij een lekkere maaltijd
en samen het leven proeven.

PROEF is een gezellige, open maaltijd. Een plek waar je helemaal jezelf mag zijn. Of je nu alleen bent om een compleet gezin, je bent welkom aan de eettafel. Schuif gezellig aan met Jaap en Ineke en hun kinderen Loïs, Thijs en Anna en René en Emma en hun dochter Sophie.

Het belangrijkste ingrediënt van een PROEF-maaltijd is aandacht. Aandacht voor elkaar, ontmoeting, delen en naar elkaar luisteren. Met een lach èn een traan.

PROEF is een initiatief van Jaap en Ineke Joosse en René en Emma van den Dool. Ze ontvangen jullie graag als gast en bieden de maaltijd aan. Waarom? Dat leggen ze graag uit. “Samen eten staat voor ons symbool voor delen. Het delen van tijd, aandacht en gesprekken; onder het genot van het delen van de maaltijd. Puur en simpel: genieten.”

Welkom bij PROEF!

Eens in de 2 weken is er een PROEF-maaltijd aan de Veenweg 206.
Je bent welkom, alleen, met je partner of met het hele gezin.

PROEF is eens in de twee weken op woensdagavond. Op onze HECHT-agenda staat de eerstvolgende aangekondigd.

Je bent welkom van 17.30 uur, we gaan om 18.00 uur aan tafel.
We stoppen uiterlijk om 20.00 uur.

Kom gerust een keer ‘op PROEF’!

We willen graag weten voor hoeveel mensen we mogen koken, dus meld je even van tevoren aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar arnout@HECHT-lvyp.nl of te bellen of appen met Ineke Joosse op 06-454 92 427.

Agenda

Geen ontmoetingen gevonden!

Meer HECHT Aan tafel

Gast aan Tafel

Ooit een vluchteling ontmoet? Doe mee met Gast aan Tafel! Veel Nederlanders zien vluchtelingen als een verrijking van de samenleving. Zij willen hen welkom heten…
Ladies Night Ypenburg

Ladies Night Ypenburg

Ladies Night Ypenburg een gezellige plek voor een goed gesprek Ladies Night Ypenburg is een maandelijkse gezellige avond voor vrouwen van alle leeftijden. . een…