JONGleren

Heb je kinderen? Dan weet je dat opvoeden soms best moeilijk is. Elke leeftijd heeft z’n eigen uitdaging. Bij HECHT geloven we in de kracht van goede gezinsrelaties. Daarom geven we de cursus JONGleren. Een praktische, interactieve cursus, speciaal voor betrokken ouders van kinderen en (pre)pubers.

Een perfecte opvoeding bestaat niet. Maar, met wat praktische tools kan je vaak al een stuk verder komen. In de opvoedcursus JONGleren ontdek je samen met andere ouders de kracht van jouw gezin en jouw unieke rol in het leven van je kinderen en hun groei naar volwassenheid.

Cursus-inhoud

In 5 inspirerende bijeenkomsten wissel je ervaringen uit en denk je na over de opvoeding van je (pre)puber. Er komen onderwerpen aan bod als

  • grenzen stellen
  • liefde uiten
  • functie van het gezin
  • groei naar zelfstandigheid.

Elke avond wordt ingeleid door een spreker met kennis over het onderwerp. Daarna is er alle ruimte om ervaringen uit te wisselen. Je zult ontdekken dat je niet de enige bent die worstelt met bepaalde dingen. Dat is, volgens de deelnemers, zo mooi aan JONGleren.

Praktische informatie

Voor wie?
JONGleren 10+ is bedoeld voor ouders van kinderen van ca. 10-16 jaar. Je kunt de cursus alleen of samen volgen.

Waar?
in de huiskamer van één van de deelnemers.

Wanneer?
De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, in principe om de week op vaste avond. De overige data bepalen we in overleg met deelnemers.

Kosten?
JONGleren  kost 20 euro als je alleen komt of 30 euro voor stellen. Dat is inclusief cursusmateriaal, thee en koffie.

NB Op dit moment staat er nog geen nieuwe cursus gepland.

Mail naar info@hecht-lvyp.nl om op de hoogte te blijven van nieuwe cursusdata van deze en andere HECHT-cursussen.