Alpha-cursus

Huisje, boompje, beestje …
Is dit alles? Of is er meer?

Vraag je je ook wel eens af of er meer is tussen hemel en aarde? Of die grote vraag: wat de zin van je leven is? Doe mee met de Alpha-cursus! 

De  Alpha-cursus is een plek waar alle vragen aan bod komen. Op een open, ontspannen manier en met ruimte voor ieders vragen, visie en mening.

Alpha-cursus is tegelijk een kennismaking met het christelijk geloof. Maar als cursist hoef je niet gelovig te zijn of gelovig te worden. Het gaat om de ontmoeting, je gaat samen met anderen op zoek naar je eigen antwoorden.

Avond Alpha proeven?
Kom op woensdag 9 januari om 19.00 uur naar de vrijblijvende introductieavond in de Marnestraat 8 in Ypenburg. Stuur een mailtje naar alpha@hecht-lvyp.nl en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging. We kijken naar je uit!

Praktische informatie over de Alpha-cursus

De eerstvolgende Alpha-cursus in de wijk start op woensdagavond 9 januari. De cursus beslaat 10 bijeenkomsten.

Avondcursussen starten met een gezamenlijke maaltijd, dagcursussen met een rondje koffie of thee. Daarna introduceert een spreker het onderwerp, daarna is er alle ruimte voor bespreking. De sfeer is daarbij open en ongedwongen. Ieders mening telt.

Kom gratis proeven!

Is de Alpha-cursus iets voor jou? Je ontdek het op de gezellige informatiebijeenkomst op woensdag 9 januari om 19.00 uur in de Marnestraat 8 in Ypenburg.

Kom proeven! Stuur een kort mailtje naar info@HECHT-lvyp.nl en je krijgt straks een persoonlijke uitnodiging voor de vrijblijvende introductieavond. Daarna beslis je of je de cursus wilt gaan volgen.

 

 

 

 

.