HECHT startfeest!

Helaas is het HECHT startfeest 2021 voorbij. Het was een feest van ontmoeting!

Geniet hier nog even na met de video!


Op zondagmiddag 26 september starten we het nieuwe HECHT seizoen met een startfeest voor en met iedereen die is ‘aangehecht’. Het wordt echt een feest van ontmoeting!

Meld je aan door een mailtje te sturen naar: marjolijn@hecht-lvyp.nl.


Programma HECHT startfeest:

15.30 uurontmoeting met elkaar – met tijd voor een praatje of een spelletje bij een kop koffie, thee of limonade en een stukje taart.

16.00 uur – spel voor jong en oud – doe gezellig mee met een leuk spel 

17.30 uur – pitch en info ronde – met nieuwtjes van de communities

17.45 uur – gezamenlijke maaltijd (bring-and-share)
Als iedereen iets te eten en drinken meeneemt is er genoeg te genieten voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan een koud gerecht, salade, hartige taart, broodjes, fruit of toetje. Geen eten meegebracht? Geen probleem! Voel je vrij om aan te schuiven en mee te genieten. Er is altijd genoeg!

De bijeenkomst duurt tot 18.30 uur.


Locatie

Voor het HECHT startfeest mogen we gebruik maken van de kantine en andere ruimtes van het Ypenburgse bedrijf StarApple*. Je vindt het pand aan de Fluitschiplaan 179. Klik hier voor een kaart. Parkeren kan betaald op zondagmiddag, kom dus zoveel mogelijk op de fiets!

*Dankjewel, mensen van StarApple voor jullie enorme gastvrijheid. Echt heel bijzonder!

En nog even dit….

We houden ons aan de geldende corona-maatregelen. Het advies blijft 1,5 meter afstand te houden, we vragen je dit zoveel mogelijk te doen. Heb je klachten, blijf dan thuis. Houd rekening met elkaar.

We kijken uit naar gezelligheid, ontmoetingen, een spel voor jong en oud, nieuwtjes van de communities en een heerlijk bring-and-share diner. Ben je erbij? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar marjolijn@hecht-lvyp.nl.

Het HECHT startfeest is gratis. Donaties voor HECHT zijn echter altijd welkom via de link Doneren aan HECHT?! — HECHT Leidschenveen Ypenburg (hecht-lvyp.nl).